Få dine budskaber ud i en fart
SMS er stadig det medie der hurtigst og sikrest når frem til dine modtagere
Eksempler på brug af JitMS i virksomheder
I virksomheder hvor medarbejderne konstant er på farten, kan det være svært at få meldt informationer ud til alle.
Med JitMS får alle besked hvad enten medarbejderen står i et hul og graver, eller sidder i et tog. Via en JDF på fx et Intranet, kan man bede om informationer om fx uddannelse, arbejdsområder, anciennitet osv. På den måde får man opdaterede oplysninger om medarbejderne og kan så sende beskeder til udvalgte grupper.

Det kunne være at minde de ansatte om aflevering af arbejds-sedler, ændrede retningslinier eller måske tilmeldingen til julefrokosten.

Vi har også kunder der bruger JitMS til at koordinere produktionsigangsætninger og kalde personale ind præcis når de behøves.
Opret en test-konto - det koster ikke noget

Start
Send SMS fra Microsoft Dynamics C5
Har du brug for at sende SMS fra Microsoft Dynamics C5 – f.eks. i forbindelse med afsendelse af varer, information om ændring i ordre-/lagerstatus eller blot for at kunne sende en SMS til en kunde/leverandør, så har firmaet PentaCon A/S løsningen du går og mangler.

Løsningen er holdt så enkel og fleksibel som muligt, således at den enkelt kan udbygges med forretningsspecifikke ønsker. Hvis du har spørgsmål til løsningen, eller vil vide mere om mulighederne for at sende SMS fra C5, så kig forbi deres hjemmeside, eller send en mail til pentacon@pentacon.dk

PentaCon A/S logo
Alle beskeder sendes og modtages via en dansk udbyder af høj kvalitet
Terapeuter og klinikker
Det er både irriterende og spild af tid og ressourcer, hvis ens kunde udebliver.
Med JitMS kan du sende kunderne en venlig SMS-reminder dagen før deres aftale, og således både yde en god service og forhåbentligt nedbringe antallet af udeblivelser.
Alarmer og sensorer
De fleste alarmsystemer og sensorer er i stand til at sende en e-mail notifikationer, men ikke alle understøtter SMS. Med vores email2SMS service, kan vi konvertere dine notifikationer, og sende dem til dig som SMS.
Skole SMS
I tilfælde af sygdom blandt lærene i de ældste klasser, kan JitMS bruges til at rykke mødetiden så eleverne ikke møder op forgæves. De seneste tiders uhyggelige tendenser med unge der går amok på skoler, gør også man kan overveje om en SMS-rundsending kan benyttes som en del af et beredskab.
En SMS er her et bedre valg end en mail, da det ikke er alle der når at checke mails om morgenen.
Den enkelte skole kan selv lade deres elever indtaste navn, mobilnummer og klasse via en JDF, og på den måde sikre at informationerne altid er up-to-date.
Det eneste der så skal gøres af afsenderen er, at søge den pågældende kasse frem og indtaste en besked.
Præster (konfirmand-SMS)
Mange præster kommunikerer med konfirmand-eleverne via SMS.
Eleverne kan blive mindet om mødetider og steder, samt ting der eventuelt skal forberedes.
JitMS kan holde styr på flere hold, og du kan sætte beskeder op der skal afleveres senere.
Vandværker
Mange vandværker benytter SMS til at informere om ledningsbrud og planlagte afbrydelser. Med JitBesked kan forbrugerne selv til- og afmelde beskeder fra vandværket via SMS.
Konverter dine email til SMS, eller brug vores API direkte
Forretninger
Mange forretninger kommunikerer med deres kunder via SMS.
Specielt tøjbutikker har taget ideen til sig, og det er da også en stærk måde til reklame og markedsføring.
Med JitMS kan du sende personaliserede SMS beskeder, der indeholder forskellige oplysningen om den enkelte modtager.

Ved hjælp af JDF-teknikken, kan en butik samle informationer om kundernes interesser og sende målrettede beskeder om nye varer, udsalg osv. Det er også blevet populært at lave VIP-kundegrupper, som får ekstra gode tilbud før alle andre.

Andre butikker bruger SMS til at fortælle deres kunder at bestilte varer er kommet hjem og er klar til afhentning.
Til sådanne budskaber er en SMS helt ideel.
De ansatte slipper for at ringe forgæves til kunden, og kan i stedet bruge tiden på at sælge nogle varer. Hvis varerne ankommer tidligt om morgenen hvor man ikke kan tillade sig at ringe til kunden, kan JitMS sættes op til at sende en besked senere på dagen. Så behøver man ikke spekulere mere på det.

Lettere bliver det simpelthen ikke!