Dokumentation til JitBesked
I PDF-erne her på siden, finder du hjælp til, og eksempler på brug af, JitBesked. Vi beskriver hvordan du bruger systemet i dagligdagen, og forklarer ting som adressebøger, søgeord, dynamiske skabeloner og mange mange andre ting.
Quick-Guide til JitBesked v1.1
(åbner i et nyt vindue)
Brugervejledning til JitBesked v1.13
(åbner i et nyt vindue)
Brugervejledning til email2SMS v1.3
(åbner i et nyt vindue)
Indtast dine kontaktpersoner i skabelonen herunder. Gem den som en CSV-fil, og importér dine data ind i en adressebog. Selv ved ganske få personer, er det hurtigere end at taste dem i hånden.

Se vores import-guide for et eksempel.

Hvad er der sket med Desktop-JitBesked?

I de første mange år, fandtes JitBesked kun som en "tyk klient" man downloadede og installerede på sin Windows PC. Det har virket godt, men trenden har de seneste år gået mod at lægge mere og mere online. JitBesked fokuserer også udviklingen på online-versionen, og vil inden for de næste år udfase Desktop-JitBesked.

Vi understøtter stadig Desktop-JitBesked, og har du brug for at hente en installationsfil, så skriv til os på support@jitbesked.dk.

Andre artikler

Opsætning af Synology NAS til brug af JitBesked SMS-gateway
Opsætning af QNAP Turbo NAS til brug af JitBesked SMS-gateway

For at se PDF-filer skal du bruge et program som Adobe Reader. Du kan hente det gratis her

Fandt du ikke det du søgte?

Hvis du har problemer med vores hjemmeside, eller spørgsmål du ikke fandt svar på, vil vi være meget taknemmelige hvis du ville skrive et par ord og fortælle os hvad du oplever.

Send en mail til support@jitbesked.dk og fortæl os kort om de problemer du oplever, og meget gerne hvilken browser du benytter.