Hvad er email2SMS?
Med email2SMS servicen, kan du sende SMS-beskeder via en ganske almindelig email-klient som fx Microsoft Outlook, Hotmail eller Gmail, uden at skulle installere noget som helst. Det kræver blot at du registrerer din afsender-adresse hos os.

Hvis du har mange brugere fra samme domæne der skal benytte email2SMS, kan du registere hele domænet på en gang. Derved undgår du at skulle oprette/nedlægge enkelt-brugere.


Herover vises et eksempel hvor der er oprettet 5 e-mail adresser og 3 domæner


Sådan virker det

Når du har oprettet din afsender-adresse(r), kan du sende én eller flere mails med formatet jitkonto.mobilnummer@jitbesked.dk. Vi oversætter så mailen til en SMS, og sender den videre til det angivne mobilnummer. Du kan også sende en e-mail med formatet jitkonto.adressebog-id@jitbesked.dk. Vi vil da sende din besked til alle i den pågældende adressebog.


Vi logger al aktivitet


Specielle features

JitBeskeds email2SMS service har nogle ekstra muligheder som specielt er rettet mod alarmer, målestationer og andre tekniske enheder der er i stand til at sende e-mails med statusbeskeder.
Du kan fx afkorte den resulterende SMS besked, hvis der er information nok i første segment til at formidle budskabet. Du kan også vælge at komprimere en tekst hvis den ikke oprindeligt er bygget det at skulle sendes med SMS.
Du kan nøjes med at videresende brødteksten af en e-mail, og med vores "flooding" begrænsning, kan du begrænse antallet af dannede SMS-beskeder.

Disse tiltag er lavet for at du kan få mest mulig data videresendt, til at laveste mulige pris.


Hver enkelt e-mail konverter kan indstilles


Se aktivitet for den enkelte e-mail konverter


Hvad kan email2SMS bruges til?

Generelt bruges email2SMS services gerne til systemer der er i stand til at sende e-mails men ikke SMS. Det kan fx være IHC systemer eller bevægelsessensorer, der ofte er i stand til at sende en e-mail hvis der fx går en alarm i huset. Via JitBeskeds email2SMS løsning, kan du sikre dig at du både får en e-mail og en SMS!

Der kan også være tale om industrielle målere/følere, der sender information når visse grænser er overskredet.


Brugervejledning til email2SMS v1.3
(åbner i et nyt vindue)


Opret test-konto