huge background
Få dine budskaber ud i en fart
SMS er stadig det medie der:
- hurtigst og sikrest når frem til dine modtagere
- kan modtages af flest mennesker
- har størst chance for at blive læst
Du har behovet - vi har løsningen
I mere end 10 år har vi sendt beskeder til kunder, kollegaer, patienter, elever, venner og sågar til gas-fyr og andre elektroniske enheder.
Med en Jit-konto kan du med din favorit-browser sende beskeder via Online-JitBesked, benytte email2SMS servicen eller bruge vores API.
Med JitBesked får du adgang til en lang række funktioner

Læs mere
Videresend dine e-mails som SMS
Har du IHC, bevægelsessensorer eller måleudstyr der kun er i stand til at sende alarmnotifikationer via e-mail, så kan JitBesked's email2SMS service hjælpe dig.

Læs mere om email2SMS
Få dit firmanavn som afsender-identifikation
Med JitBesked har du mulighed for at få dit eget firmanavn som afsender-identifikation, eller du kan vælge at benytte et mobil-nummer sådan at dine kunder kan svare tilbage til dig.

Læs mere om afsender-identifikationer
Send SMS fra dit eget system
Hvis du har eksisterende data du gerne vil have ind i JitBesked, kan du bruge systemets CSV-guide der hurtigt og enkelt indlæser dine personoplyninger, og har du et kørende system du gerne vil have til at sende SMS, så se afsnittet om integration.
JitBesked som SMS-gateway
Hvis du har en NAS fra Synology eller QNAP, kan du bruge JitBesked til at sende system-meddelelser til din mobiltelefon. Hvis du bruger Zendesk, kan JitBesked agere SMS-gateway så hændelser kan kommunikeres via SMS, og endelig kan man med vores automatiske gentagelser, danne forskellige mønstre der fx kan styre varmen i sommerhuset. Mulighederne er mange...
Opret en test-konto - det koster ikke noget

Start
Hvis datasikkerhed er vigtigt for dig
Der findes mange gode SMS-systemer på markedet, men få sikrer dine data som JitBesked.
Al trafik mellem JitBesked og SMS-gatewayen er SSL-krypteret, som det kendes fra bla. netbank-systemer, hvilket sikrer ingen "lytter med" på kommunikationen. Dette er specielt interessant hvis du fx. benytter et offentligt Hotspot i en lufthavn eller i S-toget.
JitBesked dækker hele Norden - og lidt til

Danmark - Norge - Sverige - Finland - Island - Færøerne - Grønland - Estland - Letland - Litauen
Send dine beskeder fra en computer eller tablet
Via din favoritbrowser, har du adgang til dit kundekartotek, og kan hurtigt sende en besked til en eller flere personer.

Skærmdump fra online senderen
Modtag MMS med JitBesked
Har du brug for at modtage billeddokumentation, så tilbyder vi også det

Eksempel på en MMS modtaget i JitBesked
Læs mere om MMS funktionen
Unik chat-funktion
Med vores chat-funktion, kan du sende og modtage SMS-beskeder direkte fra vores hjemmeside. Som firma kan du kommunikere med dine sælgere, kørende teknikere eller fx indkalde ekstra personale.

Eksempel på chat-funktionen
Læs mere om chat-funktionen